Nogen gange, er han bare det bedste.

Nogen gange, så er han bare det bedste, altså ham der er min bedre halvdel, og som vælger at leve sit liv med mig, osse selvom han kommer hjem til en kvinde, der har lavet nada herhjemme, fordi hun er smadret oven på en hård nat og med en forkølelse, der bare ikke vil forlade min krop, altså helt ærligt, hvem tror den, at den er den snot der.

Men lige i aften er han den bedste, fordi jeg ikke engang behøvede at sige at nu var det altså hans tur, til at gå ind, til den sure lille tøs, der absolut ikke skulle sove, selvom hun var ved at omkomme af træthed.

Nogen gange føler man sig, som den værste mor, fordi man ikke magter mere af bare træthed, og fordi man bare kan høre på den gråd der, at det bliver en mega lang nat, så det at ham herhjemme kan fornemme det og træder til, det betyder alt.

Jer alene mødre derude, hold nu kæft jeg har den største respekt for jer, i er for seje :-)

Vi har ind imellem alle opvågningerne, kunne spise lækre nachos og frugtsalat med råcreme bagefter. Og nu nyder jeg stilheden, og håber på Isabella snart falder tungt i søvn, så mor her måske kan gå i søvn før midnat.

Men alt imens er jeg bare taknemmelig, det er sku derfor jeg har valgt dig som far til mit barn :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer