Nogen gange, vil jeg gerne være far.

En mors hjerte bliver knust flere gange, om ugen, nogengange om dagen.
Sådan har jeg det ihvertfald, for mor kan ikke være flere steder på en gang, så selvom jeg bare gerne vil være der for begge børn, så er det bare umuligt, og især om aftenen.
Isabella, bliver utrolig hurtig træt om aftenen, fordi hun ikke vil sove lur i børnehaven, og så er hun jo bare begyndt at være en rigtig børnehavepige, der snart er 3 år gammel, og tester mor og fars tålmodighed tit.
Værst for mig, er det når det er putte tid, og jeg er alene med begge børn. Det der med ikke at kunne være de for begge børn, at Viktor måske kan ligge alene og græde, fordi jeg står med Isabella ude ved puslebordet, eller at Isabella ikke kan få den trøst hun har brug for, fordi lillebror er ved at skrige sine lunger ud, i den snart vanlig aften skrigetur.
Jeg hader det.....
Vil så gerne være der for dem begge, men jeg kan ikke. Jeg kan ikke lide at blive til den sure mor, eller hende der næsten græder lige så meget som lillebror, fordi ja hvorfor græder jeg egentlig, var det fordi mælken stod forkert, eller fordi man igen måtte vælge hvilket barn der først skulle have mors opmærksomhed. Eller fordi far sagde eller gjorde de forkerte ting ifølge mor.
Min sundhedsplejerske sagde at det var meget normalt at man græd mere her anden gang, fordi det er hårdt, men at vi da lige skulle mødes igen om 14 dage for lige at snakke lidt mere, men hun var bestemt ikke bekymret, næ det er jeg da heller ikke, jeg vil bare gerne kunne rumme alle de følelser, jeg vil gerne kunne være flere steder, og kunne magte at være den glade, sjove mor.
Nogen gange vil jeg gerne sige op som mor, og ansættes som far, tror faktisk at en jobrotation ville være god at have, måske bare en dag om måned. Så mor kunne være lidt alene, og gøre noget der er godt for mor.

Nogen gange vil jeg gerne være far, og andre gange vil jeg bare gerne være mor delt i to.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer

Skrotbil, Skrotpræmie,
Heheh nice one 😊
danautoskrot.dk