Noget jeg altid har ønsket mig.

Noget som jeg faktisk altid har ønsket mig, er sådan et rigtig ur.

Jeg har altid tænkt at når man havde et rigtig ur, så var man rigtig voksen. Hehe jeg ved det lyder skørt, men jeg kunne vildt godt tænke et. Og selvom jeg nu kan skrive 31 år, så har jeg bare aldrig fundet det helt rigtige ur.

Jeg har kig på både dameure, herreure og det er altså svært at finde det helt rigtige, for jeg har jo nogle krav, det skal ikke være for stort men heller ikke for småt ;-)

I kan godt se det er problematisk at finde det perfekte ur.

Tror faktisk jeg har det så svært med det, fordi jeg altid har beundret min farmors og mormors ud, det sidder altid lige der på håndledet helt perfekt. Og det passer bare til dem, ligemeget hvad sæt tøj de har på. Sådan vil jeg også gerne have det, det skal være et ur der passer til alt :-)

Det kan godt være det bliver en stor opgave, men jeg har sat mig et mål, at jeg ihvertfald inden jeg fylder 40 år, så har jeg fundet det rigtige ur. Så har jeg da trods alt 9 år, til at finde det ;-)

Jeg har sættet og kigget lidt rundt på forskellige sider, og har fundet nogle stykker jeg rigtig godt kan lide på larsenswatches.

I kan finde dem her: dameure

Hvis i mangler det rigtig ur også :-)

Umiddelbart er jeg faktisk bare mest i tvivl om det skal være med læderrem, eller med kæderem. Tænker at en kæderem er tidsløs, og kan holde i meget meget lang tid. En læderrem, er jo ligesom en taske at den bliver flottere jo mere den bliver brugt, den får det her lidt slidte look, måske endnu råt look. Eneste minus ved den er, at læder jo faktisk kan blive for slidt, så det går i stykker.

 

 

 

 

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer