Nu det alvor...

Min pause fra bloggen, ja den blev sørme noget længere end tiltænkt, men sådan er det jo. Man kan ikke altid planlægge når der sker nogle ting i livet, og jeg havde brug for en pause, hvor jeg kun skulle tænke på mig og min lille familie.

Der er sket så meget i udviklingen med Isabella, og det har jeg brug min tid på, og det har bare givet så meget pote, at se hende gumpe rundt på numsen, eller ville gå med os i hænderne.

Jeg har også brugt pausen, her på bloggen til at tænke over hvad jeg vil med bloggen, og den betyder meget for mig, og jeg tænker at det er her jeg skal finde min fremtid. Tænk hvis den en dag kan gøre, så jeg kan leve lidt af den. Jeg har lavet systemer, så der hver uge kommer nogle faste emner, alt lige fra børn, mad og bolig. Og så kan jeg jo heller ikke lade være med at smide lidt mode ind også.

Isabella har også været en tur ved Fotografen, og hun har fanget nogle super gode billeder af min lille pige, i får lige et enkelt her, og så laver jeg et indlæg med nogle flere :-)
Det her billede er så godt, og viser bare hvor højt Isabella elsker sin puttebamse fra teddykompaniet.

Nu skal jeg snart afsted og hente Isabella i regnvejr, stakkels lille prut. Glæder mig til vi får vores nye transportmiddel.

Kan i have en dejlig dag :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer