Ny årstid, lidt regn, lidt sol.

Sponsoreret // reklamelinks.

Den her årstid som vi går i møde nu, hvor vi skifter årstid, kan til tider være ret så våd. Og som mor gider jeg personligt ikke hente mine børn i institution, hvor jeg kan se at de ikke har haft tøj på, som kan holde dem tørre. For er de ikke tørre, så kender jeg mine børn godt nok til at vide, at også hurtigere bliver syge.

Nu har jeg jo pludselig fået 2 børn i institution, og hvor Viktor først lige er begyndt at komme ned på jorden og lege, og endnu ikke er så meget ude når det regner, så har han stadig brug for noget, som dagplejemoren kan bruge når de skal til og fra et sted, og gerne noget der skal kunne vokse lidt med ham.

Isabella er jo en helt anden sag, hun går jo i børnehave, og er nu 4 år, og hold nu op, hun kan slide tøjet og det kan nemt gå i stykker, jeg skal virkelig tænke mig om, og lægge mærke til detaljerne ved tøjet, for gør jeg ikke det så kan jeg lige så godt bruge endnu flere penge på at købe det sammen om og om igen fordi, det ikke er noget ordenligt. Og helt ærligt, det gider jeg bare ikke.

Men helt ærligt, så er det en kæmpe jungle at finde rundt i, og hvor får man lige det bedste til sine børn, det skal jo for pokker kunne holde dem tørre, men også holde til noget, har godt set hvordan de leger i børnehaven, præcis som børn nu engang skal lege heldigvis da. Regntøj til børn så de kan lege.

Forleden da jeg var på arbejde, så jeg hele Isabellas børnehave rulle ned af en bakke, lige uden for mit arbejde, de havde det vanvittigt skægt, og selvom de var møgbeskidte, så er det jo det hele værd.

For er det ikke det, vi gerne vil have for vores børn, at de skal slippe for bekymringerne, bare lege og have det sjovt. Og så kan vi gøre det lettere for dem, ved ganske enkelt sørge for de er tørre og klædt på til at rulle ned af bakker, lege i vandpytter, gå ture i regnvejret, for ved i hvad de er ligeglade med vejret, det er os der lære dem at det er træls når det regner, men hey det er det jo ikke, hvis man bare er klædt godt på til at hoppe i vandpytterne.

Når jeg kigger efter regntøj til mine unger, vil jeg gerne have det skal være noget, der er let at tage på, men samtidig kan holde til rigtig meget regn. Det skal ikke være sådan noget stift noget, men bevægeligt og lækkert, kan man sige det om regntøj, tja måske, men det er altså sådan jeg vil have det.

Her på billedet, er Isabella lige startet i børnehave, og laver sin ynglings beskæftigelse når det regner eller har regnet. Kan fortælle at hun slet ikke var gearet til det, selvom hun havde flyverdragt på, for hendes støvler var ikke vandtætte, så der blev lidt våde sokker. men for pokker hun havde det sjovt.

Som i kan se på billedet her, er Isabella godt våd her, som en lille druknet mus. Glemmer aldrig den cykeltur, hun var virkelig bare mega glad selvom vi lige havde cyklet 20 min i mega regnvejr. Er glad for hun havde regntøj på, for selvom man måske kan tænke hvor meget får man brug for det til de små, så er det altså godt at have, fordi tænkt hvis ikke havde det, og det blev møjregnvejr lige når man skulle gå eller cykel med ungerne.

Jeg er faktisk ret vild med det her sæt, fra Enfant, synes jakken ser ud til at have en god længde, og tænker det kunne være nyttigt. Det er fundet hos Kids- world

Har netop lige set i vejrudsigten, at der er regnvejr på vej, så jeg må hellere have styr på det regntøj til dem begge. Og måske også lige gummistøvlerne :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer