Ny beslutning, håber den holder.

Længe har jeg gået og ikke været helt tilfreds, der var noget som ikke fungerede.
Længe har jeg gået og ikke været rigtig glad, og det duer ikke mere, der skal ske noget. Motivationen har været helt og aldeles væk, men idag så var den der. Og den skal bare blive der.
Som i nok ved nogen af jer, så er jeg en plus size pige, men det vil jeg ikke være mere, det gør mig ked af at jeg ikke kan gå ind i en hvilken som helst butik og købe det flotte tøj, eller at jeg pruster bare af at lege med mine børn eller at gå på trapperne
Jeg vil gerne tabe mig, og første skridt er taget idag. Fra idag af er det NUL sukker, så vidt det kan lade sig gøre. Jeg er ekstremt afhængig af søde, usunde ting og det skal altså laves om.
Har allerede købt en del af easis produkter, og håber at jeg ved hjælp af det kan få gang i dette projekt om en sundere krop.
Jeg har ofte begyndt på en kur, eller andet lignende og de holder bare ikke, jeg holder ikke ved. Men det er første gang jeg har haft det sådan her inde i hovedet, nemlig at være led og ked af mig selv. Det skal være slut nu, ikke mere derfor NUL sukker.
Er spændt på hvad det gør ved min krop at det bliver fjernet fra mine vaner og kosten.

#easis #udentilsatsukker #sundhed #mad #livsstil

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv
  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer