Ny livsstil.

Der kommer til at ske ændringer herhjemme.

Idag har jeg har besøg, af en der skal hjælpe mig med min nye livsstil. En ny livsstil, hvor der skal føres mere sundhed ind i mit liv og i min familie.

Jeg har nemlig haft besøg af en kostvejleder, som har lavet en kostplan til mig, den skal jeg til at starte langsomt op på, grunden til at det bliver langsomt, er jo at vi er i december, og jeg vil altså lige have julehygge med sammen med familien. Og heldigvis er det en kostvejleder, som også synes at det skal der være plads til. Men jeg starte op med den nu, så jeg får den ind under huden, og kommer til at mærke efter om den passer til mig, og så bliver den tilrettet løbende så den passer med vægttabet.

Før når jeg er gået i gang med kur, har jeg ikke holdt det særlig lang tid, men denne her gang føler jeg lidt det er anderledes for jeg vil gerne kunne lege med min datter uden at skulle puste helt vildt.

Jeg skal sammen med min kostplan og i gang med at træne, i vores lokale træningscenter, og her laver vi også en træningsplan, som passer til mig og mine skavanker.

Jeg glæder mig faktisk til at komme igang, og forhåbentlig bliver denne her plus Size pige til en mindre plus size, og måske en dag normalvægtig. Men jeg tager et skridt af gangen.

Kan i have en dejlig aften :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer