Ny pusletaske YES!!!!!

Så fik jeg endeligt købt den, nu har jeg også gået og overvejet den flere gange.

Det sidste skub var lige at der jo var black friday, og så sparede jeg lige nogle penge. Jeg synes den er så fin, og er sikker på vi får stor glæde af den når vi rejser frem og tilbage mellem ringkøbing og sydfyn.

Den er fra Ida ising, og den lavet i forskellige farver og prisklasser. Den her model hedder Blackbird. Jeg har købt et ekstra lagen til, sådan vi har to, de skal jo vaskes engang imellem, det kan jo ske der kommer lort eller tis på ;-)

Jeg købte den hos littleones, det har en rigtig dejlig side, med mange gode ting til vores guldklumper, jeg kunne sagtens købe mere, så det er bestemt ikke utænkeligt at jeg vender tilbage, faktisk er jeg ved at få en aftale i stand med en Rabatkode til jer, så i også kan nyde godt af deres lækre webshop.

 

Jeg glæder mig til at få den taget rigtig i brug, og synes det er fedt at vide, at jeg ikke skal hen og slæbe tæpper og håndklæder frem for at hun ligger okay. Lommerne er gode store til at man kan have masser af bleer, tøj og legetøj med, og så er der en fin lomme på ydersiden til alle mors ting ;-)

Isabella brokkede sig heller ikke over at mor lige sku se hvordan hun så hun når hun lå på den, så den er vist godkendt, eller måske er det først når den er indviet med en tissetår ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer