Nye gardiner.

Sponsoreret.

Herhjemme er vi i fuld gang med at gøre alt klar til Lillebrors ankomst, og når man er gravid, så kommer man altså i et redebyggeri humør, det kender dem der har været det eller er det, nok godt til, man vil gerne have at det hele bare er klaret, og der ikke er nogle hængepartier. Så når baby endelig melder sin ankomst, ja så skal man ikke bekymre sig om hængepartier, andet end dem på kroppen ;-) Ihh kan i mærke det, jeg har sovet en hel nat, og slynger lige jokes ud :-)

Men et af de ting som bare skal være i orden på mine børns værelser er altså gardinerne, så de små banditter ikke vågner for mor her er klar til at stå op.

Og lige på lillebrors værelse, ved jeg godt nok ikke hvad der er sket, men vores lamelgardin er helt smadret. Så derfor skal der altså et nyt op.

Og som højgravid, ja så vader jeg altså ikke lige rundt og finder nogle nye gardiner, det skal helst gøres så nemt som muligt, uden jeg skal løfte en finger tak :-)

Så da jeg så faldt over denne her mulighed, med at få en gardinbus ud til mig, ja så bliver det da ikke nemmere, samt jeg kan faktisk bestille gratis stofprøver, så jeg kan få det i hænderne, og så kan ham herhjemme jo også lige komme med på råd, om hvad han bedst kan lide.

De har seriøst et mega stort sortiment, så stort at jeg tænker skulle man så lege lidt med farverne, nu er det jo lillebrors værelse, så jeg kunne jo finde en blå, som var rigtig flot. Men tror nu manden vælger at det skal være samme farve som de andre, men når nu muligheden er der.

De levere en prisgaranti, så man er sikker på at få det til en rigtig god pris, og nu de køre i hele landet, ja så er jeg jo sikker på mig og min tykke mave ikke skal ud for at hente gardinerne. Der kommer simpelthen, sådan en smart bus her ud til dig.
Gardinbus i hele landet.

Det er nemt og overskueligt på deres side, at finde priser, samt finde de gardiner man har i tankerne. Og så er det faktisk bare at bestille gardinbussen, til at den drøner ud til dig. Så bliver det da ikke nemmere, ihvertfald ikke for den gravide her, samt min bedre halvdel slipper for at skulle sætte det op for mig.

Gardinbussen fra UNIG

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer