Nye smykker.

Jeg har forkælet mig selv :-)

Det er dejligt ting, og faktisk dejligt at gøre for en selv. I sidste uge havde Mascha Vang, en rabatkode til smykke webshoppen A-hjort.

Jeg har så længe haft disse to armbånd i kikkerten, og nu hvor jeg kunne spare lidt, ja så købte jeg dem altså til mig. Lidt sådan en du gør det godt nok gave :-) Og hvem kan ikke godt lide smykker :-)

De kom rigtig hurtigt, det var allerede dagen efter jeg havde min fine pakke :-)

Jeg elsker når der ligger lidt mere i ens pakke, end det man har bestilt. Det er bare så hyggeligt, at de lige tænker på en med lidt sødt :-)

Dette smukke armbånd er fra pernille Corydon, og i kan finde det her: Armbånd med perle.

Dette armbånd er fra Stine A, og er i grå med lyserøde perler, og kan nemt sættes sammen med andre. Se dem her : Stine A armbånd

Jeg er begyndt at gå lidt mere op i mine smykker, og vil gerne have noget ordenligt. Jeg kan stadig godt købe billige smykker, som fra pieces, h&m eller andet i den duer, men det holder sig altså bare ikke pænt i særligt lang tid, og efter jeg er blevet mor, så har jeg kun smykker på når vi skal noget, eller jeg har fri hvor jeg ikke bare er hjemme, og så vil jeg altså gerne have noget godt og lækkert på.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om