Nyt hår.

Forleden var jeg en tur, til min skønne Frisør Janne, der har Hårgalleriet i Gislev.

Jeg har intet imod at planlægge min frisør tid efter hvornår jeg er på Fyn, for hun forstår virkelig hvad jeg gerne vil have, selvom jeg kommer med en nærmest umulig opgave, med nyudvokset hår, fordi jeg har tabt så meget hår, efter min graviditet.

Og imens jeg bare har gået herhjemme, har jeg bare ladet det være, så det kunne vokse ud til en okay længde, men nu hvor jeg skulle ud i verden, ja så skulle det altså se lidt pænere ud, men hun skulle jo finde en frisure, som gjorde, at de små hår ikke var så tydelige igen.

Og hvis jeg selv skal sige det, så har hun sku gjort det godt :-) Jeg er godt tilfreds med farve og klip, og det skisme rart at komme tilbage til virkeligheden, med hår man har lyst til at sætte, og det gør man også har lyst til at tage makeup på.

Men jeg store klovn fik jo ikke taget billeder, den dag det blev klippet, og der sad det bare super godt, men har sat det lidt selv, og en af dagene skal jeg lide prøve hvor det er med krøller, har nemlig lidt krøl i håret :-)

Det her er nogle er de nye totter ;-)

Man kan godt se, at jeg stadig har tyndt hår, men nu er det da bedre, end det lang slaks, i en kedelig brun farve :-) I solen er det knaldrødt :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer