Nyt hjem......

Vi har simpelthen været så heldige, at få lov leje et dejligt hus.

Vi kommer hen og skal bo i et etplanshus, så ungerne vil bare nu kunne løbe ind på deres værelse når de har lyst til det, og det er uden at mor eller far skal med ovenpå. Altså nu kan Isabella sagtens selv løbe ovenpå, men det kniber med Viktor, han er altså lige lille nok til det.

Men det bliver meget snart lavet om, så kan de lege på værelserne, selvom mor laver mad, eller ser en film. Det bliver så godt, og vi kan næsten ikke vente på det.

Idag var vi lige derude og måle op til gardiner/persienner, det bliver lige en stor post vi lige skal sluge, men sådan er det jo, det er jo svært at undgå udgifter, når man flytter i et hus.

Vi flytter væk fra selve byen og rykker ud i en lille by cirka 6 kilometer væk, så der bliver lidt længere for mig på arbejde, men tænker da helt klart det går fint. Er jo stadig inde ved byen tit, fordi jeg arbejder der.

Vi glæder os simpelthen så meget til at flytte, at nu må det godt snart blive der hvor vi skal i gang med det hele.

Isabella har bestemt at der skal males lyserøde skabslåger inde på hendes værelse, og så har vi købt et lille skrivebord med stol til hende, fandt sådan et tilbud på Jollyroom, med skrivebord og stol, samt sådan en legetøjsbænk til 550kr.

En ting jeg glæder mig helt vildt til, er at få lavet en ordenligt værelse til Viktor, her vi bor nu der har han haft værelse i gæsteværelset, så det meste af hans værelse har været en sovesofo.

Så der er nogle småting, jeg går og drømmer om, men også nogle ting som jeg har købt hjem til dem, det er lidt hyggeligt.

Vi satser på at den dag vi for alvor, skal sove derude, så er ungernes værelser, så meget færdig som de kan blive, og at alle de nye ting, skal være en overraskelses for dem.

Jeg skal blandt andet også ud og finde mig et lille skrivebord og have lavet mig et kontor uden i en stor gang vi får. Skal nok vise jer en masse, når vi får nøglerne til at kunne rykke derud.

Men for nu får i kun et af det udvendig. Det er lige et billede fra snappen☺️


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer