Nyt legetøj

Isabella udvikler sig jo med en fart lige i øjeblikket, og der sker rigtig meget med hende, og det betyder jo også at noget af det legetøj hun har, ja det fungere ikke særligt godt, det keder hende rigtig hurtigt.

Så derfor har jeg siddet og kigget på nogle sider med legetøj, og er faldt over disse ting her hos Toys R Us. I kan se her for neden hvad jeg har kigget på, tror i ikke godt, det kan underholde en 1 årig, og være lærerigt for hende.

Legetøj fra Toys R Us.
Jeg må altås give Toy R Us, at det har alt hvad man kan bruge til sådan nogle pus, og selvom mor gerne vil have alt det fine legetøj, som ser flot ud, ja så er Isabella, altså bare vil med alt der kan larme, lyse og nærmest hoppe rundt. Og så skal hun jo også have det.

De har hos Toys R Us, også udelegetøj, og det er især noget, som jeg har tænkt meget over på det sidste. Vi har en lille have, og vil ikke gøre alt for meget med den, hvis vi nu skulle vælge at flytte tilbage til Fyn.

Men derfor har vi snakket om at få en lille sandkasse til hende, og der har de altså også et fint udvalg :-)
Det bliver nok noget i stil med denne, men det kunne også være sådan noget som disse :-)
Jeg ville også rigtig gerne have en lille rutsjebane til hende, men den er farmand ikke helt med på, men altså det kan jo være den lige pludselig bare er her, og så er det jo for sent ;-)
Hun skal helt sikkert have et lille soppebassin, til de meget varme dage her til sommer, og når hun ikke bruger det, ja så kan mor her jo bruge det til fødderne ;-)
Jeg er helt vild med de overdækkede, så kan hun sidde og lege i vandet, uden at blive bagt af solen, det smart ikke :-)

Hun er faktisk også vildt glad for bøger, er jeres børn også det. Hun er så sød når jeg læser højt, så sidder hun og smiler til mig i mens :-)

Dem her kan hun selv kigge i, og trykke lidt på :-)
I kan finde det hele på linket øverst på siden :-) Og skrive gerne hvilke legetøj der er et hit hos jer, så kan jeg få lidt inspiration :-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om