Nyt populært mærke hos Babytoys.dk

Sponsoreret.

En af mine ynglings webshops nemlig Babytoys.dk, har netop fået et nyt mærke på deres shop.

Og jeg må sige, at især jeg er virkelig glad, for at netop dette mærke er kommet på deres shop. Fordi jeg elsker deres design, legetøjet, sengetøjet og møblerne er i et virkelig godt og solidt design. Det er unikt og smukt.

Ja du har måske allerede gættet det, men det er naturligvis mærket Sebra, som har fundet sig til rette ved babytoys.

De har startet op med lidt af det hele, både legetøj, senge, service og gulvtæpper. Så der er rig mulighed for at finde noget af deres lækre design.

Sebra er Dansk design, og de gør sig indenfor møbler, sengetøj, legetøj og accessories. Sebra er startet af designeren Mia Dela i 2004, og hvad jeg kan se så bliver det kun bedre og bedre. Er vilde med deres ting, og det er Isabella ihvertfald også, hun elsker sin trækelefant derfra, og hendes lillebror har også lige fået en af dem i dåbsgave.

En ting isabella bruger hver dag, af sebras produkter, er deres magneter. De er på vores fryser, og når jeg så laver mad, ja så tager hun automatisk fat i dem og leger. Hun gjorde det allerede som helt lille, og fik en god fingerfærdighed af det.

Og faktisk kan jeg altid finde nogle af deres produkter jeg gerne vil have, og som vi faktisk ikke kan leve uden ;-) Kender i ikke det, noget der er lækkert og virker, kan man altid bruge lidt mere af.

I kan finde det lige her: Sebra Interiør

Når nu i suser ind for at kigge rundt på produkterne fra Sebra, så skulle i da lige tag et kig på resten af shoppen, det er noget i ikke må gå glip af. Babytoys prismachter, har 30 dages returret(en god ting når man er en glemsom mor på barsel) fragt til 29 kr, og fri fragt ved køb over 500 kr. Så man kan i hvertfald ikke sige de ikke har en god service, og jeg har kun oplevet positiv service derfra, de gange jeg har bestilt derfra.

Og som de søde personer som står bag ved babytoys, så har de en rigtig god overraskelse til jer, her på bloggen, så hold øje med siden ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer