Opskrift: Banankage med nougatglasur.

Denne her lækre kage, er herhjemme et sikkert hit hos manden min.
Det er en kage, som herhjemme bliver spist rigtig hurtigt, den er ikke tør men mere sådan svampet. Den er super godt, og absolut en kage der er værd at prøve.

Ingredienser:

180 gram. Flydende Margarine.

180 gram. Sukker.

180 gram. Hvedemel.

3 stk. Æg.

1 tsk. Natron.

1 tsk Vaniljesukker.

1 tsk Bagepulver.

1-2 tsk. Kanel.

2,5 banan.

100g mørkt chokolade.

Start med at tage ovnen på 175 grader.

Pisk margarine, sukker og æg luftigt. Sigt hvedemel, natron, bagepulver og vaniljesukker i. Rør det sammen til en glat dej, og kom kanel og most banan i.

rør halvdelen af chokoladen i, og kom hele dejen i et smurt fad. Kom resten af chokoladen i.

Kagen bages i cirka 30-40 min( kan ske den skal have mere, kommer an på formen og ovnen)

Lad kagen køle, imens du laver glasur.

Nougatglasur:

75g Nougat.

1 dl flormelis.

2-3 spsk vand.

Smelt nougaten i microovnen, ved medium varme i 20-30 sek. Rør den smeltede Nougat sammen med flormelis og vandet. Kom flormelis og vand i til den får den konsistens du godt kan lide.

Så er kagen klar til servering. :-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Mad

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229