Opskrift: Havregrynscookies med peanutbutter og chokolade.

I meget lang tid, har jeg virkelig haft svært ved at lave småkager, der ikke bare blev flade og tynde.

Men nu virker det til jeg har lavet nogle der bare er lækre tykke og sprøde. Og hvor chokoladen ikke bare ryger til bunds.

Den blev til fordi jeg havde lyst til småkager, men ikke gad dem jeg plejede at lave, og så havde jeg en masse kogechokolade og peanutbutter, men ikke så meget andet end det.

Ingredienser:

200 g blødt smør

3 dl flormelis

2 dl hvedemel

3 dl havregryn

1 tsk bagepulver

1,5 spsk peanutbutter

125 g chokolade( jeg brugte kogechokolade)

Sådan gør man:

Rør det bløde smør og flormelis sammen til en ensarte masse, vend hvedemel, havregryn og bagepulver i. Tilsæt peanutbutter, og hak chokoladen i den ønskede str chunks/stykker og vend den i en lille spsk hvedemel( det gør den ikke synker til bunds) og tilsæt det herefter dejen.

Rul valnødde størrelser kugler af dejen, og læg dem på en plade med nogle cm afstand, da de flyder ud. Tryk dem lidt flade med en gaffel.

Bag dem i cirka 10 minutter ved 175 grader. (husk hver ovn er forskellig, måske skal de have lidt længere/kortere ved dig)


#cookies #småkager #mad #opskrift #peanutbutter #chokolade #snack

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer