Opskrift: Rabarber Crumble med marcipan

Idag er det jo søndag, og der kunne man jo passende spise lækker kage.

Den her rabarber crumble, er mega god, og super nem at lave, den tager faktisk ikke ret lang tid at lave.


Ingredienser:

10 stænger rabarber( jeg brugte jordbær rabarber)

100 gram smør

120 gram finvalset havregryn

100 gram marcipan

1 tsk vaniljepulver

2 spsk sukker.


Sådan gør man:

Tænd ovnen på 200 grader. alm ovn.

Skær rabarberne ud i skiver, kom dem i et fad, og drys sukker og vaniljepulver ud over den, og rør rundt med en ske, så sukkeren bliver fordelt.

find en skål frem. skær smøren ud i tern, og kom den i skålen, hæld havregryn og marcipan, og smuldre det sammen , når det er godt æltet sammen, smuldre man den ud over rabarberne

sæt kagen i oven på 200 grader, og lad den få cirka 20-30 min, alt efter farven, den skal være gylden/ let brun når den er færdig.

servere den med creme fraiche til.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229