Øver i at være moar.

Sad lige og scrollede hurtigt igennem facebook, i ved den der "jeg keder mig agtig måde"

Og så fangede en overskrift mig lige ved Vores børn. Nemlig Jeg øver mig på at være mor.

Og hvis man sådan tænker over det, så JA hver eneste dag øver jeg mig i at være mor. Og er jeg dårlig til det en dag, så Pyt( pyt knappen fra hella Joof) Der er en ny dag imorgen, og så kan jeg øve mig igen, så man ender med at blive bedre og bedre.

Jeg har nogle dage, hvor jeg tænker yes det her er bare en god dag, og man har den der lykke følelse nå børnene sover(ikke kun fordi de sover ;-) ) men fordi hele dagen bare har kørt, og man har ramt spot on, med ens opdragelse og ungerne har været de der unger man drømmer om :-)

OG ja for der er også sådan et, nogle dage sidder jeg ikke med lykke følelsen i maven, der sidder jeg og tænker HEY jeg overlevede sku, og hvad vigtigere er, det gjorde ungerne også. Det kan godt være de har råbt, skreget, grædt, slået og bare været nogle man tænker om de ikke skulle på ferie ved bedsteforældrene, men Hallo de lever og har fået mad, tør røv, væske og en tryg putning. Og det er her man trykker på PYT knappen og siger, jeg øver mig lige imorgen igen, så bliver jeg bedre :-)

Hele min pointet med denne her "øver sig i at være moar" Er selvfølgelig, at man kan kun gøre sit bedste, der er ingen der kan forlange mere.

Og mon ikke min eller din mor, engang imellem kan sige øhhh hvad gør jeg lige her, hvorfor gør mit barn sådan, det har jeg da ikke opdraget ham/ hende til. De øver sig også endnu, og bagefter kan de også øve sig i at være bedsteforældre.

Idag siger jeg med halv af hver. Den har både været en god og en dårlig dag. Men putningen, er gået så godt. og de sover nu trygt i sengen. Og PYT med resten. Vi øver igen imorgen :-)


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer