Overfaldet af hverdagen.

Må nok lige sige, at jeg er fuldstændigt færdig. Den her sommer har bare været super hård, og jeg kan mærke at vi både har haft brug for at være sammen, men og at komme helt tilbage til rutinerne. Det er åbenbart bare sådan, at vi fungere bedst, når tingene er som de plejer.

Men jeg er godt nok allerede helt bombet, hverdagen den har bare ramt lidt hårdere end ventet, faktisk har det påvirket mig så meget, at min tålmodighed med børnene bare har været helt i bund, og jeg har virkelig lige skulle hive mig selv op, og sige kom så.

Kan også bare mærke, at jeg ikke gider skælde mere ud, tror vi desværre var kommet ind i sådan et rytme at der blev skældt lidt for meget ud, og det gider jeg ikke bruge min tid på. Har simpelthen sagt til mig selv, at nu skal det være slut( falder helt sikkert i) men jeg gider ikke gå og være sur.

Og det er bare så nemt at komme til at skælde ud, når tålmodigheden er kort og ungerne er mega frække, og skændes. Og det duer jo ikke, hverken for mig eller for ungerne.

Lige nu ser jeg bare frem til nogle dages fri, og så en masse hygge med ungerne. Lade batterierne op, og håbe på Viktor sover en hel nat snart.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer