På Date.

I aften skal Morten og jeg på date for første gang siden Isabella blev født, vi har været ude og spise før med hende, men ikke haft en hel aften bare mig og ham. gad vide om vi kan finde ud af det mere.

Isabellas mormor og morfar passer hende, og putter hende, så vi kan komme på kærestetur, jeg er begyndt at have det okay med at få hende passet, de fleste gange går det jo godt, og Isabella viser ret tydeligt når hun er træt eller sulten, så der skulle ikke være noget problem.

Det var jo tidligere idag at vi var til møde på OUH, og det var rigtig hårdt og svært, så det bliver dejligt at vi kan komme ud og pleje vores forhold. Vi har planlagt at vi skal ud og køre gokart( det Mortens ide, har sagt der ikke bliver ret meget udfordring i at have mig med til det kommer jo til at køre bedstemors kørsels. Bagefter skal vi ud og spise lækker sushi, glæder mig til at få sushi, det har jeg ikke fået i rigtig lang tid.

Selvom det kan være hårdt at være væk for Isabella og jeg savner hende frygteligt, så tror jeg bare det er rigtig sundt for forholdet at lave noget som kærester og ikke som mor og far, vi får begge fornyet energi, og får plejet hinanden, og lad os bare sige at det jo i sidste ende også gavner Isabella, da hendes mor og far holder sammen og er kærlige ved hinanden.

Og det er squ også sundt for mor her at blive dullet op engang imellem og gøre sig lækker med makeup og hele svinemøjet, og at det ikke bare er som i hverdagen, hvor det at gøre sig lækker er at få et bad ;-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer