Pausen er slut.

Har de sidste par uger, holdt en lille pause fra bloggen, og kun fokuseret på familien og mit job. Og faktisk en hel del på mig selv, min krop begyndte at sige fra, og det gør den som sådan stadig, men hvor jeg før pyt det går nok, så er jeg meget bevist om nu, at jeg får indhentet noget søvn på fridage, og får passe mere på mig selv.

Det ENESTE som er røget lidt af fløjten er mit vægttabt, det står virkelig stille i øjeblikket, og jeg er røget lidt i slikskålen igen, får sådan spist det rigtig til måltiderne, og det nok det der reder mig til tider, men det er alt det ind i mellem måltiderne, der ikke spiller, det skal det bestemt strammes op på, for det påvirker mig i den grad.

Men den her pause for bloggen, den tager jeg mig friheden til at have en gang imellem, for jeg vil ikke skrive noget på bloggen, som jeg ikke kan stå inde for, det vil da virkelig være en skam at udgive noget som jeg tænker det er bare for fylde på bloggen.

Min dag idag, er indtil videre blevet brugt, på bloggen, indhentet lidt søvn og nu skal der planlægges indlæg til julemåneden, det er en af mine favorit måneder, og jeg holder af den her hyggenygge man nu kan få sig.

Og så tænker jeg vi skal have en enkelt giveaway, det er altså alt for lang tid siden vi har haft dette. 

Og husk at tage jeres pauser derude, men skal ikke gå og have det skidt, det er livet for dyrbart til. 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer