Picnic drømme.

I hvad der snart føles som 100 år, har jeg virkelig gerne ville have en picnic kurv, du ved sådan en rigtig en, med service og plads til mad.

Jeg har altid elsket, lige fra helt lille, når mine forældre pakkede mad kurven og vi kørte ud i det blå, så elskede jeg det virkelig, og det har fået mig til at tænke på, at det vil jeg virkelig gerne gøre noget mere med mine egne børn.

Give dem chancen for at opleve, denne mere afslappet side af deres forældre, hvor de nyder en god stund på stranden eller i parken, eller hvor pokker ladcyklen tager dem hen.

Men en ting at ville give dem denne stund med en picnictur, en anden er at ting er at finde den picnic kurv, der opfylder mine forventninger og drømme.

Nogle af mine krav, ja for der er krav, de er nemlig ikke billige sådan nogle picnickurve, er at der skal være service i til 4 personer, og så skal det altså være i melamin, for jeg vil ikke bekymrer mig, om servicen nu er hel, når vi har cyklet. Og så skal der være plads til maden i kurven, og den skal kunne stå oprejst, det vil sige jeg vil ikke have en kurv, hvor når du så lukker den og skal holde den, så er det hele på siden, altså lidt som en kuffert, no no det virker ikke for mig, for tænker maden kommer til at rode rundt.

Indtil videre har jeg udset mig en bestemt kurv, og håber jeg får sparet det sidste sammen, så vi kan bruge den her til sommer, og ja jeg skal altså spare sammen til sådan en, for det er en gode der ikke er tilset i mit budget, så derfor skal der spares sammen til den.

Hvis i skulle kende til et lækkert sted hvor man netop kan få disse kurve så link gerne til mig :-)

Den her picnickurv kan fås hos Notredame

Det er faktisk en ret lækker shop, hvor jeg godt kunne mig fattig :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer