Praktiske tasker.

Jubii idag, har jeg været så heldig at få arbejde, godt nok er det et tilkaldejob, men hey, det er da bedre end ingenting. Og så kommer man også igang efter barsel og får en fod indenfor.

Men jeg skal jo, så til at cykel med Isabella. Og for at jeg ikke skal have det hele i cykelkurven foran, ja så har jeg overvejet en rygsæk, men hvor det samtidig er en der ikke fylder det vilde, for der skal jo være plads til hende den lille lækre ;-)

Og da dem, der har fulgt bloggen længe, ja det ved at jeg elsker tasker, så derfor kan det blive en helt fornøjelse at sidde og kigge på tasker. Og denne her gang faldt jeg faktisk over en ny side, som hedder Regovs

De er en side, med rigtig mange praktiske ting, som indkøbskurve, rygsække, og gaver som chokolade (mums) fritidsudstyr, accessories og lækre tasker. De har nogle rigtig fede kategorier, og de er helt klart et besøg værd.

Men det mit fokus var på denne gang, og okay, ja jeg kiggede også på andre tasker, men jeg forsøgte at holde fokus ;-) Dem jeg synes var fedest var dem her neden under :-)
Den her kan jeg se fordelen i, når jeg er ved at "dø" langsomt på min cykel, for uden mad og drikke duer helten ikke, og denne her helt, har altså ikke cyklet i 2 år.

Men det har også andre rygsække og tasker, og i kan finde den lige her : Valgfri taske.

Noget af det andet de har, vil jeg lige vise med lidt billeder :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer