Pynte mig selv.

Sponsoreret.

Hver gang vi skal i byen, eller jeg skal noget til hverdag hvor jeg ikke bare skal være derhjemme, så er det sidste jeg tager på, det er altid mine smykker.

De fuldender mit look, og kan også rede ethvert outfit, ved både at dresse det op eller ned med et ens smykker.

Som regel har jeg mine hverdags smykker, altså dem som jeg altid tager på. Men når jeg så skal noget andet f.eks i byen til fødselsdag, noget særligt, så kan jeg godt lide at bruge nogle smykker, som er ekstra fine. Det gør altså bare noget ved stemningen.

Jeg elsker at sidde at drømme og kigge på smykker online, om det er ure, armbånd eller halskæder, det er faktisk det hele jeg kigger på. Drømmer stadig om det perfekte ur, som bare passer til min arm og til alt.

Smykker til kvinder, kan noget særligt, de kan virkelig beskrive ens humør, og at finde smykker online er et særligt univers.
Mange mænd, synes måske det kan være en ideal gave at købe smykker til kvinder, og det mener jeg også det kan være, hvis man virkelig lytter og mærker efter hvad det er ens kvinde godt kan lide at gå med.

De første mange år jeg var sammen med min kæreste, fik jeg altid halskæder, og jeg elsker hver og en af dem, men er ked af jeg ikke får dem brug fordi jeg har en del af dem.

Men hver og en bliver gemt, og når Isabella så en dag gerne vil gå med smykker, har hun mulighed for at arve nogle af dem.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer