Rabat til jer! YES!

Jeg fortalte jo forleden om vores fantastiske nye pusletaske fra Ida ising, den har vi købt ved littleones.dk, og de har været så super søde at lave en helt speciel RABATKODE til jer. JUBIII er det ikke bare skønt :-)
Jeg har lige fundet nogle af de ting frem som de bland andet forhandler, men der er jo meget mere, så det er bare at kaste sig ud i det.
Dette er bare en brøkdel af hvad de har, jeg har ihvertfald fundet mange flere lækre ting som jeg skal have mig til Isabella.
De har et emne der hedder gaver, her under kan man vælge det beløb man har at bruge og så finder den alle de ting der ligger under eller på det beløb, altså det er sgu da smart, så skal du ikke hen og søge helt vildt.
Jeg kan kun sige at jeg har været så tilfreds med deres service, og nej det er ikke fordi de har lavet en rabatkode jeg siger dette, nej jeg var så træt og distræt i fredags da jeg bestilte min pusletaske, at jeg ikke fik skrevet adresse på min bestilling, og så flinke som de er, så skrev de en sms og spurgte efter den, og selvom jeg havde glemt adresse og det hele så fik jeg pusletasken dagen efter, så lørdag kunne jeg hente pusletasken på posthuset, det er skisme bare dejligt, især når man som jeg har glædet sig som et lille barn til at få den.

Der var også tapet en lille pose slik fast min ordre, samt en personlig håndskrevet hilsen, altså det er da så hyggeligt. Slikken fik jeg desværre ikke glæde af, det var en mand der synes at den var lidt fristende så den åd han :-) hehe.
Nå i skal jo bestemt ikke synes for den herlige RABATKODE som giver jer, mine dejlige læsere 20 % på alt i deres webshop, så nu kan der ihvertfald shoppes flere julegaver :-)
RABATKODEN er: isabellasmor og den giver som sagt 20 % på jeres køb og den gælder hele december måned, altså til og med den 31-12-2014
I kan komme til deres webshop her : littleones.dk
 

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer