Rabat til småfolk.

Sovedyret.dk har været så søde at lave en fed rabatkode til jer. Sovedyret, er en webshop, med børne udstyr til puttetiden.

Det er Camilla der har siden, og hun er slet ikke uerfaren i det med børne udstyr, for hun har nemlig selv 3 børn, hvor den mindste er på Isabellas alder, dog en smule yngre end Isabella.

Navnet sovedyret, er kommet af at de har lækre ting til godnat tiden, både når de gælder i barnevognen eller sengen, men også det der kommer op til putningen, eller for den sags skyld der kommer efter.

Hos sovedyret, lægger de vægt på at have flere ting der passer sammen, så det vil sige at finder du en puslepude eller ammepude, som har lige det design, du har drømt om, ja så kan du også være ret sikker på også at finde samme design på andre produkter, som f.eks sengetøj.

Jeg synes det er ret så sjovt, at hele ideen om webshoppen sovedyret, er kommet ud fra et loppemarked, hvor Camilla kommer hjem med fabbe, et hæklet sovedyr med lang snude, det er da en ret sød historie.

Har du lyst til at følge Camilla og hende webshop, for ikke at sige hende kære familie, ja så har hun faktisk selv en blog lige her : Sovedyrets Hule. Her har hun senest vist, den nye kollektion fra Cam Cam.

I kan også finde shoppens facebook her : Sovedyrets facebook.

De har også en Instagram lige her : Instagram sovedyret, Her viser Camilla billeder, fra livet på/med Shoppen. Også der kommer nogle fantastiske billeder fra nyheder, messer, men også af hendes skønne piger og dreng :-)

Nu skal vi til det helt fantastiske :-) nemlig rabatten :-)

Fra idag den 23-3 og til og med den Onsdag den 25-3 klokken 23.55, ja der kan i spare 20% på alt i Småfolk kategorien.

I skal skrive denne her Rabatkode : Isabellasmor

Så det er altså bare ind og shoppe løs, og der er jo kommet en masse lækre nyheder, jeg har lige fundet lidt frem af nyhederne :-)
Der er så mange fede ting derinde, og personligt elsker jeg Småfolk, de har så glade og friske designs, som bare passer så godt til børn. Jeg griber tit Isabella sidde og kigge ned af sig selv, fordi der er et flot dyr, eller nogle flotte farver, som hun prøver at få fat i.

Men husk den gælder kun til Onsdag kl. 23.55.

Brug koden : Isabellasmor

Og så ellers god fornøjelse lige her i alt med Småfolk

Og skulle i have lyst til at dele indlægget, så flere kan gøre brug af dette fantastiske tilbud, ja så er det da bare at dele :-)

Indlægget er sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer