Rainbow Dash og den lille drage.

Sponsoreret.

I kan tro, der var jubel, da jeg hev to nye udklædningskostumer frem, Isabella er vild med My little pony, så da hun så Rainbow dash kjolen , så skulle den bare på med det samme, og selvom der var morgenhår, så skulle det lige hurtigt sættes op, så hun blev en pony prinsesse.

Det var simpelthen så fint, hun havde stort set ikke den kjole er hele weekenden :-)


Amen altså prøv lige at se hvor stolt hun er, så glad som hun løb rundt på græsset og legede hun var rainbow dash, det var så fedt at se.

Viktor fik et lille drage kostume, og det er så sødt, lidt stort til ham, men det gør skam ikke noget. Han er lige nu i den aller, hvor han ikke vil have noget på hovedet, så hver gang, han fik dragehovedet på, så røg det af igen med det sammen.

Han så mega cute ud i det :-)


Den side, hvor jeg fandt kostumerne, hedder Vegaoo.dk , og jeg er vild med den side, den har fået en stjernemærking sådan at jeg altid kan finde den side.

De har så meget udklædningstøj til både børn og voksne, men så har de også et helt vildt stort udvalg af Dekorationer, til fødselsdage og fester. Ville vildt gerne have kendt den side, da jeg holdte Isabellas fødselsdag, men nu kender jeg den, og så skal der dæleme holdes temafest til viktors fødselsdag.

Bare alt det, de har med paw patrol, altså Isabella ville gå helt amok. Jeg er den der mor, der går helt amok til fødselsdage, ved ungerne. Vil bare gerne give dem det hele.

Så helt ærligt, skal i holde børnefødselsdag eller selv holde en fest med tema, så skal i altså huske den her side, den er genial.

Men kan finde masser dekorationer til jul, nytår, påske og alt sådan noget. Og også må ting man kan bruge til kalenderpakker. Så det her er altså en side, som man lige skal huske ;-)

#sponsoreret #vegaoo #fest #party #kostume #kostumefest #børnefødselsdag #temafest

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer