Rene hænder.

Sponsoreret.

Hvor mange mødre kender ikke lige til, at man får åbnet den der ble, og det bare er ud over det hele, og bedst som man er igang med at vaske og tørre, ja så laver barnet lige lidt mere.

åh hvor har jeg tit stået og følt, jeg bare ikke kunne få det de bakterier af mine hænder, at selvom jeg vasker og vasker dem, så er det der endnu.

Derfor hjælper det altså man også at har en håndsprit stående. Jeg har faktisk en alle steder jeg kan komme til, selv i tasken er der en lille spritdispenser.

Nu hvor vi skal have puslebordet flyttet ned på det ene badeværelse, kunne jeg godt tænke mig at have en håndsprit dispenser, altså sådan en der sidder på væggen eller fast ved vasken.
Hver gang, jeg er på et sygehus, og jeg ser hånddesinfektion, så bruger jeg det altså, fordi hvis der er et sted med mange bakterier og syge mennesker, så er det altså sådan et sted. Og hvis jeg kan gøre mit til at jeg ihvertfald ikke spreder flere bakterier, så er det jo kun godt.

Når man får små børn, så kommer der automatisk flere bakterier til, og efter vi fik Isabella har vi da oftere været ramt af roskildesyge end vi var før. Men så længe vi husker at bruge håndsprit, så hjælper det altså. Har i selv brug for mere info, så læs mere her på siden

Det er altså ret praktisk med en berøringsfri hånddispenser, så man ikke flytter bakterier fra sted til sted. Det er jeg altså ret vild med, og synes det er ganske smart og enkelt. Og så er det også lavet i et pænt og enkelt design, som man sagtens kan have på et badeværelse, uden det trækker for meget opmærksomhed.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer