Rodløs.....eller bare kedsomhed??

Måske er det lidt dybe, mørke, triste, spekulative, anderledes tanker der kommer nu, men okay jeg sidder også i mørket og venter på Viktor overgiver sig til søvnen, og den lidt tunge vejrtrækning fortæller mig st han snart er ved at falde hen.

Det har været en kaos eftermiddag, tror Isabella har haft uheld 6 gange, og allesammen inden for halvanden time. Hun må simpelthen have drukket helt meget vand i børnehaven sådan som hun tisser. Og Viktor kæmper med de fortænder, som bare har svært ved at bryde igennem, gode råd er kærkommen.

Men alt imens jeg sætter her i mørket, så flyder tankerne, bare derud af. Imorgen skal vi ud og kigge på et hus, som vi måske skal leje, men vi ved faktisk ikke om lysten er der, vi vil gerne til den lille by der ligger her i Ringkøbing, men gider vi rykke det hele op, hvis det kun er en tidsbegrænset leje, og for hvad der svarer til knap en uge, ja der var vi måske på vej til Hjørring.

Og det var en ting, som gav en hel del tanker, og bekymring, men da M ikke fik det job, så skal vi så ikke til Hjørring alligevel. Så nu skal vi have fundet ud af det næste skridt. Skal vi blive boende i det rækkehus, som føles lidt lille, eller skal vi rykke til et andet sted.

Samtidig sidder jeg og har taget beslutningen, om at starte på sosu assistenten, men er noget bekymret om det hele kan hænge sammen. Og faktisk er jeg inderst inde bange for jeg igen tager et forkert valg, som jeg har gjort så tit. Jeg er sku træt af at være den der leder efter arbejde, som forsvinder i mængden, fordi man har passet og født børn de sidste par år.
Hvornår bliver det min tur til at prøve det der med glæden ved at skulle på job, det er meget lang tid siden jeg har haft den, og jeg savner den.

Og ja jeg elsker at være mor, og være sammen med mine børn, men hvem lære de mor er, hvis jeg bare altid er den samme mor. Ja mor er der altid, men hvem er mor?? Hvem er Lisbeth?

Det er sku ved at være lang tid siden, jeg sidst har følt det hele bare var i balance, og nu skal jeg snart ud i den hvide verden igen, eller i hvertfald til Herning, på skole. Men jeg skal lige pludselig ud og være sammen med andre voksne mennesker, og hvad tror i jeg tænker, fuck shit, argh skulle man lade være, fordi jeg ganske simpel er pisse nervøs. Hvordan begår man sig derude nu, har verden forandret sig i de mange år, jeg bare har gået og været mor? Kan jeg overhovedet finde ud af at gå i skole, og er det nu det helt rigtige.

Årh som i kan læse, så er jeg pisse forvirret og lidt måske, bare en lille smule bange og på grådens rand, men kun fordi jeg skal til at prøve noget nyt, for fanden jeg er jo et kæmpe trygheds menneske, som ikke kan lide forandringer.

Nå nu sover han Viktor, så jeg lister ud, og planter mig med en god film.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • drømmer om
  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer