Så fik jeg styr på det...Vasketøj...

Sponsoreret af Regovs.dk

Lige siden vi flyttede til det rækkehus vi bor i nu, har vasketøjet altså det beskidte haft en dum plads, på vores badeværelse.

Vi havde nemlig ikke nogen form for vasketøjskurv, og vi fik det smidt på gulvet hele tiden, og det samme gjaldt inde på Isabellas værelse. Og jeg var så træt af det, kender i det, at man skal gå og samle alt tøjet op for så at få det hen til vaskemaskinen, og inden man har set sig om, så har man tabt halvdelen af det. Og når man så bukker sig efter det, så taber man lige lidt mere.

Træls ikke, det synes jeg i hvertfald. Så da jeg fik mulighed for at prøve Regovs.dk, så slog jeg til med jagten på vasketøjskurven.

For lige at fortælle jer lidt om selve webshoppen, så er det en shop hvor man kan finde tasker og kufferter. De har blandt andet Belsac tasker ;-) Men man kan også finde de fineste smykker, som bare er så lækre ;-) Bestilte et par ørestikker, runde flade i forgyldt rosa sølv. De er desværre allerede udsolgt.

De var rigtig hurtige til levering, havde min bestilling allerede dagen efter jeg bestilte, så det er jo bare ekspress levering. Og til de spørgsmål jeg havde fik jeg hurtigt svar. Så en rigtig god service.

Jeg bestilte et sæt vasketøjskurve fra House doctor, da der var 2 ens, og så er de lavet i stof, så vi kan folde dem sammen og indeunder vasken, når vi får gæster, og badeværelset skal se mere pænt ud end normalt :-)
Jeg synes de er ret så fine, og det er ikke sådan da nogle der falder sammen, når der ikke er tøj i, man kan nemt lige smide tøjet ned i, og det er jo en fordel, hvis man står og skifter ble og er igang med at holde en livlig unge på puslebordet ;-)

I kan finde link til deres vasketøjskurve øverst oppe i indlægget :-)

En ting som jeg faldt over på deres side, er denne helt enorme smarte kuffert, hvor man skal kan designe hvordan den skal se ud, det er simpelthen genialt, og kunne sagtens spare op til sådan en. Så er det dælme nemt at genkende sin kuffert når man er ude og rejse.
Og det er ikke nogle priser man falder bagover af, når man tænker på det er en kuffert og du kan bestemme lige nøjagtigt hvordan den skal se ud. Så skal man jo bare lige bestemme sig for hvilke design man gerne vil have ;-)

Et andet lille tip, jeg gerne vil give, er en ting som jeg selv har herhjemme, og som snart skal i brug igen.
Nemlig mit elskede penalhus fra Belsac. Det er lavet i kalveskind, og er så lækkert. Jeg elsker det, og blev helt glad for at se, at det stadig var til at købe :-)

Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide en webshop hvor jeg kan få alt hvad jeg skal bruge til rejsen, skolen, hjemmet. Og så også lige lidt til mor her ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229