Så har i os tilbage :-)

Vel hjemme fra juleferie på Fyn, starter hverdagen igen, og det vil sige at der skal masser af gang i den med her på bloggen. Men det betyder også den lille frøken igen skal vende sig til at der ikke er en masse mennesker hele tiden. Og hun må have haft brug for at komme hjem for hun har nu sovet 2 timer indtil videre.

Vi har haft en skøn juleferie, hvor vi rigtig har fået set alt og alle næsten, mest familie har vi set. Og vi har fået spist god mad og hygget os. Fået masser af gode gaver, og købt lidt nyt på udsalg. Jeg skal nok vise jer det, men først får i lige et billede af Isabella i hende jule outfit og af juletræet.

Er hun ikke fin, kjolen er fra name it, og hende hårbånd er fra babyworld dk på facebook. Hendes fine røde strømpebukser havde flæser på numsen.

Selv juleaften var rigtig hård, vi startede morgen med, at mine forældre fandt ud af at deres tidligere ansat var død den 23, så det lagde ligesom dæmperen på juleglæden, men vi fik da alligevel hygget os. Men juleaften var også en hård en for Isabella, hun kunne slet ikke magte alt det der skete, og selvom hun havde fået en lang lur så måtte hun sove 3 kvarter inden vi skulle spise, og hun var så ulykkelig og stod i en flitsbue. Det er så synd for hende, at det bare bliver for meget for hende, men vi kan jo ikke gøre andet end at give hende den ro og plads hun har brug for.

Har i haft en dejlig jul? Jeg har haft en dejlig jul, men det er nu dejligt at være hjemme igen

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer