Sådan får jeg råd til det lækre tøj.

Hun vokser jo som skidt lige for tiden ;-) Hun er siden Januar vokset 7 cm, og det kan mærkes på tøjet.

Og hvor jeg ellers var godt med ved alle de andre str, så havde jeg bare ikke ret meget i 74 og 80.

Og jeg vil gerne, måske som så mange andre, gerne have at hun har lidt lækkert tøj på, jeg synes det er så meget skønt til babyer for tiden. Men det koster også, og det kan måske godt være svært at få til at hænge sammen.

Jeg gør det, at jeg faktisk også kører en del brugt tøj, og det får man tit til billige penge, og det ser stort set ikke brugt ud. Men ved at jeg gør det, så har jeg altså råd til at købe nogle lækre ting til hende.

Som dette her på billedet :-)

Det er købt hos Luksusbaby.dk

Men det kan da helt sikkert også mærkes på pengepungen, at man har skulle købe rigtig meget tøj på en gang, men nu har hun også nok tøj til henover sommeren. Samt tøj der kan bruges i dagplejen, der får hun ikke lige det dyre tøj på, men så får hun måske noget af det brugte tøj på. Eller noget af det fra h&m, eller hvor jeg nu ellers har købt tøjet. Køber også gerne tøj i bilka til hende( de har rigtig tit tilbud)

Og så har jeg lært lidt af min søster, nemlig at sælge det tøj hun ikke kan passe mere, på den måde får jeg råd til at købe tøj til hende igen. Sådan at det faktisk kommer til at løbe godt rundt :-)

Skal nok vise jer det andet, der er købt, men tænker det bliver når hun får det på :-)

Men det kan altså godt betale sig, at gå på udsalgsjagt også, altså kigge de forskellige sider igennem, sådan så man finder den bedste pris på det man gerne vil have :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer