Sådan nogle søvnløse nætter.

Kender i det, med at man sidder oppe til langt op af natten,og forsøger at få ens barn til at sove, men han bare skriger som en sindsyg, og man begynder at tænke først jeg bliver sindsyg af det skrigeri, men så begynder ens tanker at køre rundt, mens man sidder der og vugger.

Viktor er begyndt at reagere på når mor arbejder aftener, især når jeg har en del i træk, og det gør at vi har en del aftener og nætter efterfølgende hvor mor ikke får så meget søvn. Ikke særlig fedt når jeg oveni de søvnløse nætter er syg med feber og knaldende hovedpine.

Men i nat hvor klokken nærmede sig midnat, eller ihvertfald over midnat, tænkte jeg på hvor meget det betyder for mig, at mine børn fungere og føler sig trygge. Og lige nu føler jeg bare ikke Viktor får den tryghed han måske har brug for. Så mit hoved er lagt i blød for at finde ud af hvordan jeg får tingene til at gå op i en højere enhed.

De her ting som følger med, når man bliver mor, altså alle de her følelser, dem er jeg sku ikke helt fan af, jo altså de gode følelser, samt kærligeheden, men det negative i det, som angsten, uroen og alt det der, dem holder jeg altså ikke voldsomt af. Og samtidig med så kan man begynde at tvivle helt vildt, gør man det rigtige som mor, og ender man med at opdrage ens børn, så de bliver gode mennesker. Åh det ansvar her.

Nå men sådan kan mine tanker altså få helt frit og vildt løb sådan en nat. Andre der kan kende det??

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer