Se lige mit cover....

Jeg fortalte jo forleden, hvordan jeg altid kommer til at knække ledningen på opladeren til min telefon( læs her) Og derfor har jeg nu fået lov til at teste en bordoplader, og jeg må indrømme, at den ser pæn ud. Jeg synes slet ikke den er slem at have stående, eller at den står i vejen, den passer bare ind i det hele.

Jeg havde først valgt en i Pink, men den var ikke på lager, og ved i hvad, det er da ret glad for, for denne her er da bare så flot at kigge på :-)

I kan se de forskellige farver og oplader her: Mobil tilbehør

Jeg har også fået lavet et ny cover, med et personligt billed på :-) Selvfølgelig med et billede af Isabella.

 

 

 

 

Det er helt perfekt, for jeg manglede et nyt, efter at jeg havde givet Isabella min gamle cover til at lege med. Hun sad inde i vores seng, og nu er det bare væk, pist væk, jeg fatter simpelthen ikke hvor hun har gjort det. For pokker et cover kan da ikke bare forsvinde. Nå men så var det da skæbnen med det nye her.

Jeg fik det allerede dagen efter, lige hjem til døren, så det er utrolig god og hurtig service. Man kan få lavet til flere forskellige telefoner, og overvejer stærkt at få lavet et til Isabellas far, da han godt kunne lide mit, det kan Isabella også, hun smiler og griner hver gang hun ser det, tænker hun er begyndt at genkende sig selv :-)

Hvis i også kunne tænke jer at få lavet et, eller forære et væk f.eks i Mors dag gave eller til far, når fars dag kommer, ja så skal i bare klikke her :-) Design dit eget mobilcover

Jeg nyder i hvertfald at jeg kan se et billede, af min datter hver gang jeg tager telefonen frem :-)

Indlægget er sponsoreret

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer