Ser i vild med dans?

Jeg har jo fuldt vild med dans, siden det startede, min interesse ligger i at jeg selv har danset i 13 år, så jeg elsker hele den verden. Og så er der jo lige alle de flotte kjoler, det er jo bare så smukke.

Tænk sig at få syet en drømmekjole uge efter uge. Hvem ville ikke elske det, jeg ville i hvert fald have elsket at have en ny kjole på hver gang jeg skulle til turnering.

Åhr min mor satte godt nok mange weekender på sin flade for at jeg kunne deltage i danseturneringer. Jeg elskede det, at blive dullet op, og vise hvad jeg kunne. Men stakkelt min mor, det må have været lidt hårdt at skulle fragte mig rundt i danmark, og gøre alt mit udstyr klart, samt mit hår, der bare skulle side godt, så det kunne holde til alle slags danse. Hehe jeg kan huske engang at det var moderne at have sådan en snoet hårtot sidende fast på kinden, ja i læste rigtigt, totten skulle sidde fast på kinden. Vi brugte så meget lak at min kind var lidt stiv i det. Nå men pludselig var der en tot som ikke ville som min mor i den frisurer jeg forlangte, så haps med saksen så var den klippet af, og kan fortælle at der gik et stykke tid før det så godt ud igen, men hold nu op mit hår sad godt den dag :-)

Ej hvor jeg elskede og danse, og nogengange kan jeg godt fortryde jeg ikke gjorde mere ved det. Men derfor elsker jeg at se vild med dans, for jeg kan sidde og drømme imens.

I aften bliver der arbejdet på bloggen imens der er vild med dans, og til det får jeg lige en aftensnack som består af gulerødder og agurke stave med lidt dip, og så da lige en enkel colo Zero.

Ser i vild med dans?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer