Shoppe Antikt....

Sponsoreret.

Årh hvor har jeg været ret så mange gange ude og lede efter kup, eller bare nogle flere af de glas, jeg har arvet fra min oldemor, eller mormor.

Man kan lede mange steder, men jeg vil sige at hvis man leder efter noget bestemt, som måske godt kan have en vis værdi, så er chancerne altså ret store på en antikmesse, der kan man finde alt lige fra Kähler til Royale Copenhagen.

Det at købe antikviteter, kan for mange være uoverskueligt, men hvis man tager på en antikmesse, så er det mere overskueligt, for folk går rigtig meget op i det.

Antikmessen har da lige været her i Ringkøbing, og der var godt fyldt med gode ting og sager, og der har helt sikkert været en masse ting man kunne gå efter.
For mange unge, er det gerne det musselmalet man går efter, og der kan være penge at spare. Men en ting som jeg altid kigger på, når jeg tager på sådan en messe, er smykkerne.

Jeg synes man kan finde nogle helt utrolige flotte smykker, noget som man ikke lige finder idag. Der er alt fra perlekæder, til ringe, ravsmykker, armbånd, og hvad jeg altid leder efter, nemlig et ur. Jeg har endnu ikke fundet det helt rigtige ur, men der er gerne nogle med rigtig læder, og de holder altså bare stadig.

Har man selv lyst til at få en stand på antikmesse, så kan dette altså sagtens lade sig gøre. Se mere her

Det ser ikke særlig besværligt ud, man skal bare udfylde et skema inde på deres side.

Jeg er i hvertfald sikker på, at når de kommer til Ringkøbing igen næste sommer, så skal jeg en tur hen i hallen, og se om der er noget der frister. Og mon ikke der er lidt.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer