Skal jeg vælge den pakke, eller den pakke, nej hvad med den mobilpakke.

#Sponsoreret.


Dem som kender mig, ved at jeg til tider kan være ret så ubeslutsom, jeg kan virkelig have svært ved at tage en beslutning, faktisk så meget at jeg meget ofte så får taget nogle dumme valg, som ikke gavner mig nogle steder.

en ting jeg finder meget svært at overskude og finde hoved og hale i, er netop det med at få det helt rigtig mobilabonnement, det der passer helt perfekt til mine behov.

Helt ærligt, så aner jeg faktisk ikke hvilken slags pakke jeg har, du kan sagtens spørge om hvilket selskab, men hvad jeg har i mit abonnement, det aner jeg virkelig ikke. Så derfor synes jeg faktisk det er ret så fedt, at der er en der laver alt arbejdet for mig, nemlig at samle mobilabonnementerne fra 29 forskellige selskaber, på en side, og jeg gentager de er på 1 side, se for sådan en som mig, er det altså enormt smart og virkelig overskueligt, jeg kan bare side med min ipad, og kigge siden igennem, og jeg kan endda vælge at den skal vise mindste pris pr måned, mest eller mest data.


Og jeg er faktisk ikke sådan en der snakker voldsomt meget i telefon, en enkelt gang kan jeg da godt snakke længe, det er som reglen når jeg snakker med min mor eller søster, hvilket minder mig om, jeg snart skal ringe til min søster.

Men faktisk bruger jeg ret så meget data, og jeg vil også gerne være sparsommelig, så det er fint jeg kan se hvilke selskaber og abonnementer der lige er mig.

Tryk her: Hvis i også har lyst til at sammenligne priser på mobilabonnementer.


#mobil #mobilabonnement

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer