Skrive ansøgninger.

Jeg er i fuld gang med at skrive dagens ansøgninger, og jeg synes det kan være mega svært, fordi man lægger alt håb i en lille ansøgning, og bare håber at man kan finde det job, som gør at man kan lide at møde på arbejde, og som opfylder ens ønsker om det faglige og personlige.

Nøj hvor jeg bare håber at det, er okay nemt at finde et job. Jeg mener nemlig ikke, at bare fordi man er blevet mor, at man skal tilsidesætte alle ens ønsker om et godt job.

Og jeg håber virkelig meget at finde lige nøjagtig det job, som bare giver mig alt. Men man går jo også med tanken om, at hvad hvis man ikke kan finde noget, hvad søren gør man så??? Synes jeg tænker meget mere over de ting, efter jeg er blevet mor, jeg tænker tit den her tanken hvad nu hvis???

Har i det også sådan??? Hvordan fik i jeres drømmejob, har i satse noget for at få det?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer

Christina,
Spændende indlæg og jeg forstår udemærket dine tanker.

Personligt havde jeg et meget stort krav og det var at det ikke måtte ligge for langt væk fra min bopæl.. for jeg vil ikke være den sidste der henter mine børn når jeg en dag får nogen 😊
Dernæst søgte jeg de jobs jeg sys lød interessant og det gav pote.. men sendte nok 100 ansøgninger ud, hvor jeg ikke hørte noget som helst eller hvor jeg fik afvisning 😟 Det er hårdt at søge job.. og især hvis man stiller krav, som jeg gjorde! Men bliv ved med at tro på det, så skal det nok komme 😃

Kig gerne forbi ♥
www.iami.bloggersdelight.dk
www.iami.bloggersdelight.dk