Sluk nu for lyset Lisbeth.

Sponsoreret.

Jeg er så dårlig til at huske at slukke for lyset, det er virkelig en af mine dårlige sider, og det er også en af de sider M, hader herhjemme.

Selv nu hvor det er meget lyst, ja så har jeg stadig 2 lamper tændt, ups ups, må heller få dem slukket.

Nu jeg er så dårlig til at huske det der lys, så har vi fået skiftet de fleste af være pære ud med LED pære, for at spare lidt på pengene.
Jeg synes faktisk det giver et stærkere lys med sådan nogle led pærer, selvom de lige skal starte langsomt op, så er det jo faktisk et rigtig godt lys.

Og ham herhjemme, han kan godt lide at det er noget vi kan spare penge på. Vi skal dog til at have udskiftet de sidste led pære, sådan at det er hele hjemme der er klaret, og da jeg faktisk ikke er særlig godt til at forstå hvad der er hvad, har købt forkert et par gange, altså jeg siger det bare at tal og mærkelige bogstaver det giver slet ikke mening for mig. MEN så er det jo godt der findes online sider, hvor vi kan gå ind, og finde de rette led pærer vi skal bruge.

Vi har senest kigget på denne her side: http://www.el-grossisten.dk/, de har et ret godt udvalg, af hvad der skal bruges i hjemmet.

Jeg har dog fanget at M herhjemme godt kan lide alt af el-artikler, hvor der står A+++, så mange plusser som muligt er vist det bedste, eller var det nu også det, ja det var vist sådan ;-)

Det er dog rigtig smart at sådan en lille ting, kan gøre at man kan spare nogle penge, og Hey hvad der er sparet, er tjent. Så man kan jo få sig nogle fede lamper for pengene ;-)

Vi fandt disse lamper sidste år, og med Led pærerne, giver de et rigtig godt lys, som er super behageligt :-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om