Smart indpakning....

Jeg har jo netop fået op fyldt et af mine opsparingsprojekter, og nu er jeg gået i gang med det næste. Og det er altså en ipad, for jeg er træt af at slæbe min computer med til Fyn, når jeg skal besøge familie, og især når vi kører med tog.

Og når jeg får råd til sådan en, så skal den også have lidt lækkert indpakning, så den selvfølgelig kan tåle de strabadser den kan komme ud for.

Og altså når man har en på næsten halvanden år, ja så kan der altså ske en hel del :-)

Men derfor kigger jeg på de forskellige covers der findes, og dem der nu kender mig, ved at jeg kan være ret så lang tid om at finde det rette. Har for eksempel ikke fundet den rette kalender endnu, men har så fundet den rette pengepung, det gik lidt hurtigere fordi, jeg arbejdede i en taske forretning.

Nå men jeg er faldet for den her side, som har nogle stykker jeg godt kan lide :-)
Jeg kan rigtig godt lide den første, og vil gerne have et hvor jeg netop, kan få skærmen til at stå som på det første billede :-)

De her er lidt sjove, og måske mere for børn :-)
Jeg kan jo sikkert ikke undgå at Isabella får fat i den på et eller andet tidspunkt, og derfor vil jeg jo gerne gøre mit til at den er sikker. Hvad har i gjort?? Og hvilken kan i bedst lide???
 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer