Smart på Budget.

Nu hvor der er udsalgstid, så er der jo rigtig gode penge at spare på tøj og sko.

Og hvis man lever på et budget, så har man ikke alverdens penge til at købe alt det man ønsker sig. Men med lidt tålmodighed, så kan man jo få noget af det man ønsker sig ofte til det halve.

Jeg har selv ikke ret mange penge at købe tøj for, og ofte bliver de brugt på Isabella, det sjovt som jeg altid kan finde noget til hende, men til mig selv er det blevet så meget sværere end det var før. Hmm havde slet ikke det problem før ;-)

Men jeg kan dog godt lide at få lidt nyt i tøjskabet alligevel, og jeg har da også nogle gavekort og lidt julegavepenge som er sæt af til tøj til mor.

I de her Smart på Budget, er det en regel at beløbet på tøjet eller tilbehøret ikke må overstige 200kr. Så alt der er i disse indlæg kan fås til dette eller under. Samtidig kan det hele også bruges til Plus Size kvinder, da jeg jo selv er en plus size pige, ville jeg ikke lægge noget op som jeg ikke selv kan passe eller for den sags skyld lide.

I kan trykke på teksten til billedet og komme direkte til købssiden, der er IKKE brugt affiliate links i dette indlæg, så jeg tjener ikke penge på det, men det er ren og skær lysten til at dele :-)

Numph 124,75
Only 129,97

Soya Concept 149,96
Soya Concept 139.97

Soya concept 149,96
Violeta By Mango 179kr

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer