Smart på Budget.

Sponsoreret.

Helt ærligt, er det så ikke alt for længe siden, at vi har haft et indlæg med smart på budget. Og nu når det lidt længe siden, så genopfrisker jeg lige hvordan det er her.

Jeg ligger kun tøj, sko osv som jeg kan se mig selv i, eller gerne vil købe. For det skal være et indlæg, hvor jeg kan mærke mig selv i.

En anden ting er at hvert produkt ikke må overstige prisen på 300kr, det skal nemlig være sådan at alle skal kunne være med.

Jeg håber i kan lide det jeg har fundet frem til jer, for det har taget tid, og jeg har brugt virkelig meget tid på siden Katoni, den er faktisk ret god, de har mange forskellige mærker. Så skal i bruge en webshop, hvor i kan få flere forskellige mærker, shoppe både tøj og sko, ja så synes jeg altså i skal hoppe ind på Katoni De har samlet mange forskellige butikker i en. Så kan det være bedre, at shoppe fra alle ens ynglings på et sted.


Alt hvad jeg har fundet, kan i finde her. Katoni dametøj under 300 kr

Jeg er især ret vild, med de lyserøde bukser, den sorte skjorte med korte ærmer, de kunne jeg altså godt lige tænke mig :-) Mon de også har nogle sandaler, så jeg kan sende mine gamle slidte sandaler på pension.

Det brune par, ligner faktisk dem jeg har i forvejen, så måske er det dem jeg skal gå efter. Hvad synes i: Hvilken sandaler har i?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer