Snarlig kærestetur.

Reklame(fordi jeg linker til nogle sider)

Ved i hvad, om præcis en uge, er jeg smuttet en tur til københavn sammen med manden min, nemlig ungernes far M. Vi aflevere ungerne hos mormor og morfar, der vist savner hinanden lige meget.

Vi har planlagt denne her tur, i mega lang tid, og vi glæder os helt vildt, til at have tosomhed og til at kunne sove en hel nat( det er så luksus i mine ører)

hele grunden til at det lige er sjælland vi tager til, er at jeg for lang tid siden gav M, et gavekort til at skulle ud og flyve i sådan en vindtunnel. I kan se hvad det er her: Air Experience. Det skal nok blive rigtig spændende at se hvad han siger til det ;-)

Senere om søndag, skal jeg til mit livs første rigtig fodbold kamp, og før i tænker what på en kærestetur, så er det selvvalgt, fordi jeg gerne vil opleve det. Så bare rolig jeg er ikke blevet bims, men nogle ting skal man bare opleve i livet. Og når det så passer med, at det fodbold hold M holder med, skal spille den dag, ja så kan det jo ikke være bedre.

Efter fodbold kampen, tjekker vi ind på Ascot Hotel i københavn, hvor jeg har bestemt, at vi skal bo på hvad der på billederne ligner et totalt luksusværelse. Det er nemlig så sjældent at vi gør sådan noget her, så jeg vil forkæle mig selv og M.

Mandag morgen når vi vågner( hvor vi forhåbenligt har sover hele natten ;-) ) Så har jeg simpelthen Fødselsdag :-) Yes god timing.

Og jeg har bestemt, at jeg vil på cafe og spise brunch og så skal vi ind på strøget og shoppe, inden turen går hjem til børnene igen.

Jeg glæder mig, som et lille barn, og tænker at de næste dage ikke kan gå hurtigt nok.

#kærestetur #ascothotelcopenhagen #airexperience

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer