Snart på camping.

Om ikke så mange dage, nærmere betegnet på lørdag, skal ungerne og jeg afsted på ferie.

Vi skal ud på en knap 3 timers lang køretur. vel og mærket, jeg skal alene ud med dem. Så der skal forberedes lidt til sådan en tur. Heldigvis har vi M´s bil, så vi ikke skal med det offenlige.

Så jeg tænker at jeg pakker så meget som muligt fredag aften, sådan at det kun lige er os selv vi skal pakke lørdag formiddag.

Turen regner jeg med vi deler op i to, sådan at vi kører til en lur, og så holder en pause, når Viktor brokker sig meget. Om vi så skal finde en rasteplads, eller vi skal finde noget vi kan se/prøve har jeg ikke helt bestemt. Det bliver helt klart Viktor der bestemmer tempoet på turen, og tænker at så længe han sover, så kører vi bare derud af.

Vi skal bo på Sønderby camping i Kegnæs. Og har ingen ide hvor det er henne, men slår gpsen til og så stoler jeg på den ;-)

Det er sammen med min familie, vi skal afsted, og de skal bo i hver deres campingvogn, men da vi ikke ejer, sådan noget fint noget. Ja så har vi booket en hytte. Det skulle være sådan en lille campingplads, med dejlig natur tæt på, men hvor der også er legemuligheder for ungerne.

Jeg har gang i en liste, så jeg forhåbenligt husker alt hvad der skal bruges. Meeeen det er jo alligevel ikke nogen garanti ;-)

Der skal alligevel bruges en hel del til ungerne, og især når man så har en lille baby med.

Isabella glæder sig helt vildt til camping, og tvivler faktisk på hun vil sove i hytten, for hun er ret så stor fan er campingvogne, især mormor og morfars campingvogn. Så det kan være hun sover i smørhul ved dem.

Det bliver dejligt at komme lidt væk hjemmefra, bare synd M ikke kan deltage, men sådan er det nu en gang.

Håber vejret bliver fantastisk, med dejlig sov og varme hele uden, HOv må hellere lige skrive regntøj og gummistøvler på listen også :-)

Den er snart lang den listen.

I får lige lidt billeder fra campingturen sidste år. Der var hytten et hit, for den lignede et legehus.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer