Søg og du skal finde, alt til baby og børn.

Sponsoreret

Hvad enten du er førstegangs mor, eller fleregangs mor, så kan baby og børne universet være en jungle. Og jeg ender faktisk nogle gange med at opgive, fordi det er besværligt, at finde den bedste pris på den varer jeg søger.

Jeg synes ikke det er nemt at google rundt på diverse sider, og det tager generelt bare for lang tid, altså de gange hvor jeg har siddet og skulle købe julegaver eller fødselsdagsgaver, har jeg faktisk endt med at bruge en hel aften på det, fordi jeg lige har skulle undersøge, hvor jeg kunne få det jeg søgte, samt finde tilbud og gode priser.

For det er virkelig ærgerligt, at have købt et produkt, for så først bagefter finde ud af, at man kunne have sparet nogle kr på selv samme produkt.

Er du lidt forvirret over hvad jeg vil frem til, så skal jeg her forklare mig, jeg er netop blevet bekendt med en side, som jeg allerede nu er ret begejstret for, Det er nemlig en side, hvor du ganske enkelt, kan skrive hvad du søger f.eks hummel sko og så, finder den de webshops, der har hummel sko, og blandt andet kan du se priser og tilbud.

Jeg har igennem længere tid, været på jagt efter en klapvogn til dukker, for viktor han hugger altid Isabellas, men jeg har ikke lyst til at bruge mega mange penge på den, og så forsøgte jeg lige på den her nye side, og vupti, der fandt jeg et link til lekmer, hvor der er var 40% rabat.

Det er mega smart, og spare en for en del tid, så vil du have en nem søgefunktion til at finde alt til dine børn, så kig her hos babydims.dk

#baby #børn #shopping

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer