Sommerudsalg

Jeg fik lige i sidste uge købt sommertøj til Isabella, og der blev købt både sko, badetøj og lækkert sommersæt. Som i nok kan fornemme ja, så har jeg en svaghed for Wheat og Hummel.

Alt sammen er købt på udsalg, og jeg har sparet rigtig mange gode penge på det hele.

Dette flotte sæt, er fra wheat og er faktisk et sæt nattøj, men det anede jeg ikke da jeg fandt det, så derfor tænker jeg det kan bruges til begge dele. Det er også mega blødt og lækkert. Skoene er hendes første sko, og nu hvor årstiden er sommer, ja så blev det også sommersko. De er fra Bisgaard, og jeg fik købt dem med halv pris. Me Like ;-) Begge dele er købt her : Ministjerner. Deres butik er helt klart et besøg værd hvis i kommer til Ringkøbing, men ellers har de en rigtig god webshop også. De har også en facebook her og en instagram her.

Er de ikke bare søde de her shorts. Både jeg selv og M, har en svaghed for Hummel, og det er også bare et tøjmærke der sidder godt på hende, så da jeg så dem her, ja så blev hun altså nød til at have dem. De er købt ved Coast Kids, og det gode ved den butik er at de har alt det den anden ikke har, så jeg kan altid finde noget i dem begge to ;-)

Endnu en Hummel ting, denne her gang er det en uv bade heldragt, det var faktisk meningen jeg ville vente til vi kom tættere på vores ferie i september, men nu var den der og så på tilbud, så kunne jeg ikke lade den være. Den er købt i den lokale sportsmaster.

Det her er også fra wheat, og blev bestilt hjem fra deres hjemmeside, alle dele på udsalg. Jeg har haft kig på det shorts der meget længe, og nu sku det være. Og så var der en kortærmet body og en langærmet bluse, begge dele er super gode her om sommeren.

Så nu er frøkenen vist godt forberedt til sommeren :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer