Søndagshygge.

Jeg har bare haft en rigtig god søndag, hvor jeg virkelig har fået set nogle rigtig dejlige venner, hvor vi mødtes til Brunch og god venindesnak. Og så fik jeg da lige set yngste skud i venneflokken, en dejlig lille gut ved navn Tobias.

Han havde den der helt bestemste babyduft, kan lige så tydeligt huske Isabellas :-) Hun var desværre ikke med idag, fordi hun havde slem hoste, og havde ikke sovet så godt. Så derfor blev hun og hyggede med sin mormor og morfar, og så var hun klar til at komme med ud til hende fætter og kusine, hvor vi blev og spiste med.

Så det har bare været en rigtig dejlig dag, hvor vi virkelig har brugt noget kvalitetstid med de forskellige.

Jeg elsker disse dage, og kan virkelig godt bruge nogle flere af dem, det er bare lidt svært når vi bor så langt væk fra dem alle. Men så det dejligt de tager sig tid til at se os.

Nu skal jeg bare lige slappe lidt af med mine forældre, og så kommer Morten ellers snart tilbage fra at have sit Fodbold inde i Odense.

Imorgen kommer den til bare at stå på hygge, måske lige en tur ned i gågaden ;-) Der var kommet en ny legetøjs forretning, som så ret så lækker ud :-) Så den skal da lige tjekkes ud :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer