Sort på hvidt.

Fik igår et brev, om min klagesag, angående mit forløb i graviditeten(Tryk her) Og bare, da jeg så brevet, så springer ens hjerte lige en takt over. Men brevet var bare en opfølgning, på hvor sagen befinder sig nu.

Og den er netop nu sendt videre til en overlæge. Og så stod der i et resume om sagen, at jeg har haft en byld med 3,4 liter betændelse. og så sidder jeg jo bare og bliver endnu mere gal i hovedet, over at den læge til dialog samtalen, så forsøgte at sige at det slet ikke var en byld, og at den kirurg der havde opereret mig, havde taget fejl.

Jeg ved godt at dem, der arbejder på sygehusene, har rigtig meget at se til, og at nogengange går det galt, og det er rigtig trist, men de er også kun mennesker. Men jeg håber at der ud af min sag, kan komme det ud af det, at lægerne lærer at kommunikere med hinanden, og ikke mindst med deres patienter.

Men nu er der kun, fortsat at vente og se hvad der sker. Det er jo heldigvis ikke noget jeg spekulere over så meget mere, men det ligger stadig i hovedet, og især når jeg tænker på om jeg vil være gravid igen.

Men for nu lige at opmuntre lidt, ja så skal i da huske at deltage i alle de skønne konkurrencer der er i øjeblikket :-) Og vi mangler stadig to styk. Imorgen kommer der en natlampe fra Twilight turtle, og søndag kommer der et kuglegulvtæppe i valgfri farve.

Her er links på de andre:

Navnesutter - Fødselsdagstog - Skindsutsko - Småfolk sengesæt - Marmar taske og nøglesnor

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer