Sov godt....

En af de bedste køb, vi nogensinde har gjort herhjemme. Er at købe vores senge MED elevation.

Vi har nu købt dem for en del år siden, men de holder bare endnu og er super gode. Og faktisk blev vi lidt drillet med at vi købte elevationsenge, men hold nu op det er det bedste. Der går ikke en uge uden jeg bruger elevationen, og da Isabella var lille og sov på mit bryst eller jeg skulle give flaske kl mange mange om natten, så gjorde den at mor her sad godt.

Og så kommer man jo heller ikke uden om at de er geniale hvis man skal lige lidt op med hovedet fordi man er snottet eller du ser tv. For et par måneder siden, reddede den mig et par timers søvn, for jeg skulle sidde op med Isabella fordi ørerne gjorde ondt. Og har i prøvet det, hvor man er stablet op med puder, så ved i at det ikke er super behageligt, men jeg endte faktisk med at få nogle fantastiske timer :-)

Så bum basta det er absolut et af de bedste køb vi har gjort. Godt nok bruger M, ikke sin elevationsfunktion så tit, men så kan vi jo bytte når jeg engang har slidt min ;-) Det siger han nok ikke noget til, det kan jo være han slet ikke opdager det hehe :-)
Hvis i har lyst til at finde en god seng, så se mere her.

Jeg er heller ikke i tvivl om at vi skal bruge nogle gode penge her, næste gang de skal skiftes vores senge. Da vi købte dem vi har nu, var der faktisk hul i sengen, og man lå bare dårligt. Men nu kan man bare sove godt, og jeg bliver da faktisk lidt døsig af dette indlæg :-)
 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer