Søvn hvad er det???

Idag føler jeg virkelig at søvn, det er noget der høre en helt anden verden til.

Igår aftes tænkte jeg, at jeg da godt kunne komme til at sove senest kl elleve. Viktor var foderet af, havde lavet en kæmpe lorteble, gylpe en god slat, faktisk så jeg troede han var ved at blive kvalt, hader det gylp.

Men alt lå i kortene til at jeg da skulle kunne sove tidligt, ja altså tidligt i forhold til efter midnat. han er træt og falder han i mine arme, så lister ham ned i vuggen, og kommer under min dejlige dyne, og tænker årh det dejligt, og så begynder mister møffe ellers at være urolig og ligge og møffe rundt, og det gør han så eller til kl. er 00.30, og der tænker jeg nu kan jeg ligeså godt give ham mad igen.

Han får en flaske, og snorksover, og her kan jeg normalt liste ham ned i vuggen, hvor han bare sover videre, men nej nej ikke i nat, der begynder vi igen at møffe og brokke os. da jeg langt om længe får ham til at sove, begynder Isabella at hoste, ind og give hende en tår at drikke, det hjælper måske lige 10 min, og lige som jeg er ved at falde hen, ja så starter hun igen, til sidst er hendes hoste så slemt og slidende på halsen, at hun får lidt hostestillende, og det hjælper heldigvis, her er kl 02. årh hvor bliver man træt når man bare ved at her har man ikke engang lukket et øje, og inden for 1-2 timer vågner mister møffe igen, og skal have mad.

Og jeps på slaget 03.30 vågner han og er sulten, som i jeg forsøger at æde hvad der nærmer sig min mund. Ham fodret af, og denne her gang er han så lysvågen, så han bliver vugget i søvn, i mens min øjne bare lader tårene trille, ikke fordi jeg er ked af det, men fordi hold nu kæft jeg er træt. omkring kl 05, sover begge børn tungt, og jeg falder omkuld, indtil kl 06.30 hvor Isabella er klar til at indtage den allersidste uge i dagplejen.

Og her tænker man øv at man ikke kunne sove videre, for gæt hvem der snorksover, jeps nemlig mister møffe, og han vågner første en time efter.

Men high five til mig selv, begge børn fodret af, og i tøjet og klar til at køre mod dagplejen 7.45, aflevere Isabella, handle lidt morgenmad og hjemme igen kl 8.20 jeps sådan for første morgen alene, men kan så også sige at nu står den på lur i sofaen, og lidt søvn inden Isabella skal hentes igen.

Velkommen til verden med to børn ;-) Se hvem der sover godt nu.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • baby

Synes godt om

Kommentarer